O cutie de pantofi - loc de ascuns nimicuri


Niciodata nu-mi ajunge spatiul sa depozitez ascund diverse nimicuri, mai ales ca in apartamentul meu nu sunt prea multe cotloane, debarale nu am, asa ca orice lucru ascuns…e la vedere.
Cum craft-urile mele au inceput sa-mi invadeze masa, cumva-cumva trebuie sa fac sa “ascund” materialele pe care le folosesc, in decorul casei. De aici a pornit ideea de cutie…cutie de pantofi decorata cu hartie pentru cadouri.
Am inceput prin a taia o bucata de hartie suficient de mare cat sa acopere laturile cutiei, dar sa ramana si putina extra cat sa o pot indoi in interior.

Am trasat cu creionul locul exact al cutiei pe foaia de hartie- asta ma va ajuta cand va trebui sa lipesc, dar si ca sa ma asigur ca nu-mi fuge hartia de sub cutie si ca ma trezesc cu modelul hartiei stramb.
Si pentru ca practic voi impacheta cutia in hartie, mi-am dat seama ca cele patru colturi ale foii ma vor incomoda, vor ingrosa prea tare peretii cutiei, asa ca am decis sa le tai, dar lasand suficienta hartie cat sa pot sa impaturesc.

Odata aranjata hartia, a inceput marea lipeala. 
Am intins un strat subtire de adeziv pentru decoupage universal si am asezat cutia pe locul marcat, gandindu-ma ca in felul asta, hartia va fi dreapta, fara bule de aer. 
N-a fost tocmai asa, caci greutatea cutiei de carton n-a fost suficient de mare cat sa scoata bulele de aer. Cand am ajuns la decorarea capacului, am schimbat tactica si am aplicat adezivul pe capac si apoi am plasat hartia. Asa a fost mai bine.
De aici incolo a urmat lipirea lateralelor cutiei: adeziv pe cutie, ridicat si presat hartia pe marginile cutiei. Am aratat in poze si cum am procedat la colturi.

Surplusul de hartie l-am indoit si lipit pe interiorul cutiei.

La fel am procedat si cu capacul, iar la final mi-am ascuns in noua mea cutie, toate benzile adezive si fundele pentru cadouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogging tips