Cand am
facut cheesecake –ul cu fructe de padure si ciocolata alba, am supraestimat tava in care aveam sa o coc
si am pus prea multe ingrediente in amestecul cu crema de branza.
Daca patiti
si voi asa, exista intotdeauna solutia salvatoare- Muffins! Cred ca orice poate
fi transformat intr-un muffin…
Asadar, am
evaluat situatia ochiometric si in ce mi-a ramas din compozitia de cheesecake
am adaugat 1 lingura de ulei, 100 g de faina si ½ de lingurita de praf de copt.
Scopul era sa-mi rezulte un aluat cam de consistenta celui pentru chec.
Simplu ca
buna ziua!
Am aranjat
frumos hartiutele in tava si le-am umplut trei sferturi cu aluat, gandindu-ma
ca au sa creasca din cauza prafului de copt. Nu m-am gandit insa pana la capat:
aluatul avea crema de branza, care e grea si cand se va raci, se va lasa. Ar fi
trebuit sa le umplu de tot.
15 minute
in cuptorul preincalzit la 170 Celsius si muffins au fost gata!
Maine, la
birou, ne delectam cu un festin de fructe de padure…
Fructele sunt sanatoase,
nu?
Chiar daca sunt in prajituri, nu?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu