Muffins cu crema de branza si fructe de padure



Cand am facut cheesecake –ul cu fructe de padure si ciocolata alba, am supraestimat tava in care aveam sa o coc si am pus prea multe ingrediente in amestecul cu crema de branza.
Daca patiti si voi asa, exista intotdeauna solutia salvatoare- Muffins! Cred ca orice poate fi transformat intr-un muffin…

Asadar, am evaluat situatia ochiometric si in ce mi-a ramas din compozitia de cheesecake am adaugat 1 lingura de ulei, 100 g de faina si ½ de lingurita de praf de copt. Scopul era sa-mi rezulte un aluat cam de consistenta celui pentru chec.
Simplu ca buna ziua!
Am aranjat frumos hartiutele in tava si le-am umplut trei sferturi cu aluat, gandindu-ma ca au sa creasca din cauza prafului de copt. Nu m-am gandit insa pana la capat: aluatul avea crema de branza, care e grea si cand se va raci, se va lasa. Ar fi trebuit sa le umplu de tot.
15 minute in cuptorul preincalzit la 170 Celsius si muffins au fost gata!
Maine, la birou, ne delectam cu un festin de fructe de padure…
Fructele sunt sanatoase, nu? 
Chiar daca sunt in prajituri, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogging tips