In general
gatesc portii mici de mancare…ma plictisesc repede de un anume fel, plus ca-mi
tot vin idei de alte mancaruri.
Azi cam
ramasesem cu frigiderul gol si vroiam ceva repede, usurel si mic, cat sa incapa
in craticioara de ceramica pe care am primit-o cadou de la Mosu’.
Asadar…
1 cartof taiat felii
3 ciuperci cu tot cu codite, taiate felii
100 g mazare din borcan
Branza de burduf, dupa gust (eu cred ca am pus
cam 75 g)
Strat de
carofi, strat de ciuperci, strat de mazare, bucati de branza de burduf si de la
capat…strat de cartofi, strat de ciuperci, strat de mazare, bucati de branza de
burduf.
Niste
bucati de branza pe de-asupra…
2 oua (mai intai am pus unul singur, apoi am
apreciat din ochi ca ar mai merge inca unul)
2 linguri de smantana
sare, piper, oregano
Oul cu
smantana si mirodeniile, batute ca pentru omleta- turnate peste legume.
30 minute
in cuptorul preincalzit la 170 de grade.
Nu numai
repede, usurel si mic, dar si foarte, foarte bun!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu