Sticle de lapte devenite veghetori ai gradinii



Nu mi-e clar de ce dar cica e bine ca apa cu care udam florile sa fie statuta- probabil ca asta se aplica doar florilor crescute in apartament/ balcon si udate cu apa de la robinet..stiu eu? Sa se depuna impuritatile?! 
Si cand te gandesti ca aceasta apa o folosim in casa de la gatit – unde sa zicem ca e ok, caci o fierbem- la spalat: fructe, legume, corpul nostru…
Dar sa revenim…
Intotdeauna mi-a placut ideea de pitici si zane de gradina, dar statuetele care se gasesc de cumparat pe ici, pe colo mi se par extrem de urate, unele chiar grotesti.
Eh...pornind de la aceste doua idei… am transformat doua sticle de lapte in veghetori ai gradinii din balcon, ce ma vor ajuta sa pastrez apa de udat, dar vor fi si haiosi de vazut printre ghivece.
Pe una dintre sticle am desenat si pictat un motan negru- cum altfel? (Marele Negru nu are voie in balcon…):

Si pe cealalta am pictat o pitica de gradina:

Am simtit nevoia ca mai intai sa trasez pe o coala de hartie conturul sticlei si pe acel contur sa desenez cele doua personaje.
Hartiile desenate mi-au servit drept ghidaj pentru cand am desenat pe sticla de plastic- aici am folosit un marker de CD-uri.
Am folosit apoi culori acrilice. Dupa ce pictura s-a uscat, am dat pe ambele sticle cu un lac spary ce are sa protejeze desenele de soare si ploaie.

Tare simpatice sunt personajele astea doua :-)
In curand incep amenajarea gradinii din balcon…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogging tips