Dupa atata
amar de legume cate am gatit in ultima vreme, parca era momentul si pentru
niste carne.
Ceva uscat,
aromat, usor de luat la serviciu, de mancat pe fuga. Piept de pui, fasii la
cuptor.
Si pentru
ca am avut chef sa experimentez, m-am jucat cu combinatii de ingrediente.
Faina si ou batut cu sare
si piper ca pentru snitele.
Bucati de piept de pui (eu le-am luat deja taiate, la
casoleta)- au fost 13 bucati.
Intr-un castron am amestecat miere cu sos de soia si putin ulei de
masline. In altul- zahar brun, putin
ulei de masline, usturoi pisat si putin
pesmet, si in al treilea- pesmet cu
Grana Padana, rasa pe razatoarea mica.
Am
preincalzit cuptorul la 170 de grade,
am pregatit o tava in care am pus niste hartie de copt, mi-am aliniat
ingredientele si am purces la tavalit fasiile depiept de pui prin cele 3 arome-
cate 3 bucati prin fiecare aroma.
Imi mai
ramasesera 4 bucatele si inca putin din amestecul de Grana Padana si pesmet si
atunci am adaugat a patra aroma: curry.
Le-am bagat
in cuptor si la fiecare 10 minute le-am intors pe partea cealalta. In total au
stat cam 35 de minute.
Cel mai
mult mi-au placut cele cu miere si cele cu zahar brun si usturoi, poate unde
erau mai deosebite.
Cert este
ca au mers de minune cu orezul
prajit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu